استاد حوزه علمیه قم گفت: قرائت صحیح قرآن، اهتمام به تلاوت، شنیدن آیات قرآن، تکریم قرآن، تدبر در قرآن، عمل به قرآن و حفظ قرآن هفت وظیفه هر مسلمان نسبت به قرآن کریم است که این وظایف در روایات و آیات مختلف مطرح شدهاند.
عضو هیئت علمی جامعة المصطفی(ص) با بیان اینکه وهابیون سخنان لغو و بیهوده بیان میکنند، گفت: دوران تکرار سخنان لغو و بیهوده وهابیت در امور عقیدتی و تخریب عقاید شیعیان گذشته است و باید تمام مناظرات در فضای علمی انجام شود.
استاد حوزه علمیه قم با بیان اینکه با زور نمیتوان اعتقادی را به دیگران تحمیل کرد، گفت: دوران تکرار سخنان لغو و بیهوده وهابیت در امور عقیدتی و تخریب عقاید شیعیان گذشته است و امروز تمامی مناظرات فقط باید در فضاهای علمی انجام شود.
استاد حوزه علمیه قم گفت: متاسفانه سنت گفتو گو و مناظرات احسن و زیبا در جامعه تعطیل شده و لازم است در کنار منابر و جلسات مذهبی، جلسات مناظره با مشارکت صدا و سیما برگزار و ترویج شود.
استاد حوزه علمیه با اشاره به اهمیت دوران جوانی گفت: نسل جوان مراقب فرهنگ غرب باشد، عقل انسان را به بهشت و جهل انسان را به جهنم می کشاند، بالاترین ثروت "عقل" و بدترین فقر "حماقت" و بالاترین امری که انسان باید از آن وحشت کندخودپسندی است.
سخنران حرم بانوی کرامت با بیان اینکه پذیرفتن ولایت آمریکا و اسرائیل در حقیقت پذیرفتن ولایت طاغوت است، گفت: فردی که ولایت خدا را قبول کند عزت خواهد داشت اما قبول ولایت طاغوت موجب ذلت و خواری میشود.
استاد حوزه و دانشگاه گفت: دولت هایی که به آمریکا تکیه کردند همچون تار عنکبوت است و در اوج قدرت آنها را رها می کند همان گونه که صدام و قذافی را رها کرد، اگر تکیه گاه انسان خدا باشد می ماند و عزیز می شود.
سخنران محفل بانوان، علت عدم انگیزه جوانان برای ازدواج و در ادامه فرزند آوری را رفتار نامناسب والدین دانست و خاطرنشان کرد: والدینی که پیوسته سختی های زندگی را مطرح می کنند، زمینه عدم مسئولیت پذیری را در فرزندان به وجود می آورند.
استاد حوزه علمیه با بیان اینکه مشکل کاهش ازدواج باید بخش عمده اش با حمایت خیران حل شود، گفت: خوب است که یک سال به نام سال ازدواج و گسترش روابط خانوادگی نام گذاری شود تا به خطر کاهش جمعیت هم بیشتر توجه شود.
استاد حوزه علمیه گفت: در حدیث داریم کسی که می خواهد عزیزترین، سرافرازترین، محبوبترین و غالبترین افراد باشد باید تقوا پیشه کند و حتی در روایت داریم که همه موجودات از کسی که از خدا بترسد می ترسند.
استاد حوزه علمیه گفت: خداوند میگوید من مطیع کسی هستم که اطاعت من را بکند، بنابراین اگر گرفتار هستیم معصیت را در زندگی خود کنار بگذاریم تا خدا مشکلات ما را حل کند.
استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه دنیا محل امتحان و نرسیدن به آرزوها است، گفت: مهمترین عامل در مقدرات و آرزوهای ما این است که خدا در چه زمینه ای می خواهد ما را امتحان کند؛ ما باید در این دنیا امتحان شویم و مقدرات ما بر اساس امتحان ما رقم زده میشود.
سخنران حرم مطهر بانوی کرامت با بیان اینکه حضرت زهرا(س) جزء ارکان عالم هستی و ارکان مهم اسلام هستند، گفت: حضرت زهرا (س) اگر نباشند کار نبوت و ولایت به سرانجام نمیرسد.
عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به آیاتی که حضرت زهرا(س) در خطبه فدکیه بر ماجرای سقیفه تطبیق دادند، گفت: حضرت با استناد به آیه 144 سوره آل عمران این کار را برگشتن به عقب و سنتهای جاهلی دانستند که خداوند نسبت به آن هشدار داده بود.
استاد حوزه علمیه قم با بیان اینکه برخی از مسئولان آنقدر سیر هستند که فقر و گرسنگی گروهی از جامعه را باور نمیکنند، گفت: آدمی که چند خانه دارد کجا باور می کند که عده ای از مردم توان اجاره نشینی را ندارند.
استاد حوزه علمیه قم هیچ وقت برابر خداوند طلبکاری و بلندپروازی نباید داشته باشیم زیرا حتی درک و شعور و حافظه ما را خدا به ما داده است و ما در برابرخدا هیچ هستیم.
استاد حوزه علمیه گفت: امیرالمؤمنین(ع) در نامه نهم نهجالبلاغه میفرمایند سیره پیامبر(ص) در جنگها این بود که وقتی کار دشوار میشد و دشمن هجوم میآورد نزدیکان و خویشاوندان خود را به خط مقدم میفرستادند و خطر را از اصحاب دور میکردند.
استاد حوزه علمیه با بیان اینکه به اندازهای که انسان معرفت به معصوم پیدا کند به همان اندازه تقرب به خدا پیدا کرده است، گفت: اگر کسی در معرفت امام مقصر شد به تقصیر در معرفت خدا و اطاعت از او مبتلا میشود.